LullaMe

Blogi

Posts tagged "vauvan uni"

Onkohan mitään nukkuvaa vauvaa suloisempaa? Kun vauva nukkuu hyvin, niin arki on helpompaa. On kuitenkin arvioitu, että jopa 20-50 % lapsiperheistä on jonkintasoisia unihaasteita. Vauvan unen tukemiseen on useita käytännön keinoja, joilla unihaasteita voi ennaltaehkäistä ja auttaa pikkusta nukkumaan laadukkaampaa unta heti ensikuukausista lähtien.

Read more...

Vastasyntyneet nukkuvat jopa 20 tuntia vuorokaudesta, mutta se ei aina lohduta väsyneitä vanhempia. Katkonainen uni ja rytmittömyys ovat haasteita, jotka kannattaa alussa hyväksyä. Vauvan unta ja unen tahtisuutta voi kuitenkin alkaa tukemaan jo aikaisessa vaiheessa, jotta koko perheelle sopiva yhteinen unirytmi löytyisi mahdollisimman pian.

Read more...

Vauva-aika on parhaimmillaan ihanaa ja huoletonta, mutta unihaasteet saattavat varjostaa onnellisintakin arkea. Vauvan unirytmi ja -tavat ovat kovin yksilöllisiä ja riippuvat paljon mm. vauvan luontaisesta temperamentista. Vanhemmilla on kuitenkin käytettävissä muutamia tärkeitä apukeinoja, joilla tukea vauvan unta ja edesauttaa koko perheen jaksamista.

Read more...

Can't find LullaMe at your local store?