LullaMe

Blogi

Posts tagged "vauvan uni"

Vastasyntyneet nukkuvat jopa 20 tuntia vuorokaudesta, mutta se ei aina lohduta väsyneitä vanhempia. Katkonainen uni ja rytmittömyys ovat haasteita, jotka kannattaa alussa hyväksyä. Vauvan unta ja unen tahtisuutta voi kuitenkin alkaa tukemaan jo aikaisessa vaiheessa, jotta koko perheelle sopiva yhteinen...

Read more...

Vauva-aika on parhaimmillaan ihanaa ja huoletonta, mutta unihaasteet saattavat varjostaa onnellisintakin arkea. Vauvan unirytmi ja -tavat ovat kovin yksilöllisiä ja riippuvat paljon mm. vauvan luontaisesta temperamentista. Vanhemmilla on kuitenkin käytettävissä muutamia tärkeitä apukeinoja, joilla tukea vauvan unta ja edesauttaa koko perheen jaksamista.

Read more...

Pienten vauvojen unitavat ovat hyvin yksilöllisiä, mutta vanhemmat voivat tukea vauvaa löytämään hyvän unirytmin jo ensimmäisistä elinkuukausista alkaen. Vauvan uni vaikuttaa kaikkiin perheenjäseniin ja siksi määrätietoisen lempeät toimet yhteisen arkirytmin löytämiseksi auttavat koko perhettä jaksamaan ja nauttimaan vauva-ajasta. Lue vinkkimme siihen, miten luoda hyvä pohja vauvan unelle.

Read more...

Can't find LullaMe at your local store?