LullaMe

Blogi

Vastasyntyneeseen tutustuminen vaatii tutustumista ja opettelua. Vaikka vauva ei olisi ensimmäinen, niin tilanne on aina uusi. Vastasyntynyt nukkuu suurimman osan ajastaan, mutta usein lyhyissä jatkoissa. Tästä syystä LullaMe:n tiimi halusi listata parhaimmat vinkkinsä vauva-arjesta selviämiseen, jotta vanhemmilla olisi enemmän aikaa ja energiaa tutustua uuteen tulokkaaseen.

Read more...

Onkohan mitään nukkuvaa vauvaa suloisempaa? Kun vauva nukkuu hyvin, niin arki on helpompaa. On kuitenkin arvioitu, että jopa 20-50 % lapsiperheistä on jonkintasoisia unihaasteita. Vauvan unen tukemiseen on useita käytännön keinoja, joilla unihaasteita voi ennaltaehkäistä ja auttaa pikkusta nukkumaan laadukkaampaa unta heti ensikuukausista lähtien.

Read more...

Pienen vauvan kanssa uuteen arkeen opettelu sujuu harvemmin ilman minkäänlaisen tuen tarvetta. Korona huolettaa nyt kaikissa perheissä - myös vauvavuoden keskellä eläviä: Mitä jos joku perheestämme joutuu tehohoitoon? Miten jaksan ilman mammakavereita ja henkirei’iksi muodostuneita leikkihetkiä? Miten isovanhemmilta kipeästi kaivatun avun käy? Näitä kysymyksiä pohtii myös esikoisensa joulukuussa saanut äiti, Tiina.

Read more...

Can't find LullaMe at your local store?