LullaMe

Vauva-arki ja vinkit sen pyörittämiseen!

Vauva-arki ja vinkit sen pyörittämiseen!

Postaus päivitetty 6.5.2021 || Postaus sisältää affiliatelinkkejä, merkattu *-merkillä

Vauva-arki - se maailman ihanin ja toisinaan uuvuttavin asia! Vastasyntyneeseen tutustuminen vaatii tutustumista ja opettelua. Vaikka vauva ei olisi ensimmäinen, niin tilanne on aina uusi. Vastasyntynyt nukkuu suurimman osan ajastaan, mutta usein lyhyissä jatkoissa & vauva-arki voi tuntua toisinaan lähinnä suorittamiselta. Tästä syystä LullaMe:n tiimi halusi listata parhaimmat vinkkinsä vauva-arjesta selviämiseen, jotta vanhemmilla olisi enemmän aikaa ja energiaa tutustua uuteen tulokkaaseen. 

 

Vinkki 1: Tee kotitöitä vauvan ollessa hereillä

 

Jos vauva on luonteeltaan perustyytyväinen, niin suosittelemme tekemään kotityöt vauvan ollessa hereillä. Yleensä pieni jaksaa olla sitterissä, lattialla tai esimerkiksi tuudittavalla LullaMe-patjalla sen aikaa, kun tyhjennät tiskikoneen tai ripustat pyykit kuivumaan. Näin vauvan nukkuessa voit ottaa itsellesi hyvällä mielin pienen lepohetken. Vauvan ensiviikkojen aikana kannattaa toki höllätä siivousvaatimuksista muutenkin - suurimman osan voi varmasti tehdä myöhemminkin!

Tähdellä (*) merkityt linkit ovat affiliatelinkkejä. Ostamalla tuotteen affiliatelinkin kautta, LullaMe saa rahallisen komission. Linkin klikkaamisesta ei aiheudu sinulle kuluja eikä meille tuloja, joten voit rauhassa miettiä ostopäätöstäsi. 

 

 

Vinkki 2: Avoimuus kannattaa

 

Vanhemmuus herättää esiin monenlaisia tunteita. Pohjattoman rakkauden kanssa voi vuorotella pelko ja epävarmuus. Vaikka tuntuisi, että muut äidit ovat onnesta sekaisin ja itsevarmoja kaikissa päätöksissään, niin voimme kertoa, että näin se harvoin on! Näin ollen olemme kokeneet vauva-arkea helpottavaksi tekijäksi sen, että kaikista tunteista kertoo läheisimmilleen ja pian huomaakin, että ympärillä on aivan samanlailla ajattelevia ihmisiä. 

 

Vinkki 3: Vauva-arki yllättää, joten ennakoi!

 

Kun laitat ruokaa, niin tekovälineiksi kannattaa valita ne isoimmat kodista löytyvät kattilat ja paistinpannut. Jos oikein kovasti ehtii ennakoimaan, niin raskausaikana pakkaseen kannattaa tehdä ruokia lämmitysvalmiiksi. Tai jos ystävät kysyvät mahdollisia tuomisia, niin ruoka on ehdottomasti hyvä vaihtoehto. 

Lue lisää: Vinkit vastasyntyneen vauvan nukuttamiseen

 

Vinkki 4: Arjen helpottajat ovat sallittuja

Toisinaan arki voi tuntua kaaokselta ja se on täysin sallittua! Erilaiset ruokakassipalvelut tuovat helpotusta arjen ruokavalintoihin ja niiden osalta tehtävään metatyöhön. Kurkkaa esimerkiksi (*) Ruokaboksi, josta saat raaka-aineet sekä reseptit kotiin kannettuna ja sinulle jää vain valmistus. Viimeisimmät reseptit löytyvät (*) täältä

Tähdellä (*) merkityt linkit ovat affiliatelinkkejä. Ostamalla tuotteen affiliatelinkin kautta, LullaMe saa rahallisen komission. Linkin klikkaamisesta ei aiheudu sinulle kuluja eikä meille tuloja, joten voit rauhassa miettiä ostopäätöstäsi. 

 

 

 

Lue seuraavaksi

Test how Self-rocking Baby Mattress works

You can try the LullaMe mattress for 30 days and see how it works with your baby.

Learn more
30-day use period of LullaMe Solina - 2 in 1 Automated rocking and airy mattress for cot - LullaMe

Leave a comment:

Can't find LullaMe at your local store?