LullaMe

Tervetuloa LullaMe:n blogiin!

Tervetuloa LullaMe:n blogiin!

Tämän blogin tavoitteena on tuoda esiin uneen ja vanhemmuuteen liittyviä asioita ja herättää keskustelua. Kokoamme teille luettavaksi niin asiantuntijatietoa, inspiroivia arjen tarinoita, söpöjä vauvoja kuin huumoriakin.

LullaMe syntyi halustani ratkaista esikoistamme kohdanneet unihaasteet. Raskausajan vaaleanpunaisissa ja -sinisissä unelmissa hetket vauvan kanssa ovat yhtä hymyä ja onnea. Harvemmin tulemme ajatelleeksi, että vauvan saaminen tarkoittaa myös muiden, aiempaa vahvempien tunteiden ilmaantumista esiin. On vahvaa huolestumista ja stressiä, halua auttaa ja suojella. Loppujen lopuksi vanhemmuus on vastuuta siitä, että pienokaisella on kaikki hyvin.

Uni on ravinnon lisäksi yksi elämämme peruspilareista. Kun sitä saa riittävästi, on helpompi hymyillä. Tämä pätee sekä vauvoihin että vanhempiin.

LullaMe-blogin tavoitteena on tuoda jokaiseen kotiin enemmän unta ja ripaus unelmaa: juuri sellaisia hetkiä vauvan kanssa, joista olemme aina haaveilleet. Mikäli saat meiltä hyödyllisiä vinkkejä tai ajatuksia, joiden voimalla jaksat paremmin hoitaa maailman tärkeintä tehtävää, blogi on onnistunut tavoitteessaan.

Minkälaisista vauvan uneen liittyvistä teemoista sinä haluaisit tietää lisää? Kerro se meille kommentoimalla tätä julkaisua.

Kauniita unia toivottaen

Hanna Sissala, LullaMe:n perustaja

Lue seuraavaksi

Test how Self-rocking Baby Mattress works

You can try the LullaMe mattress for 30 days and see how it works with your baby.

Learn more
30-day use period of LullaMe Solina - 2 in 1 Automated rocking and airy mattress for cot - LullaMe

Leave a comment:

Can't find LullaMe at your local store?