LullaMe

Miksi LullaMe:en kannattaa sijoittaa, toimitusjohtaja Hanna Sissala?

Miksi LullaMe:en kannattaa sijoittaa, toimitusjohtaja Hanna Sissala?

Sijoittajana mietit varmasti, miksi laittaisit LullaMe:en rahaa mieluummin kuin johonkin toiseen startuppiin tai pörssiyhtiöön. Tässä oma listani siitä, miksi kannattaa sijoittaa juuri LullaMe:en.

1) Se ratkaisee todellisen ongelman

Minusta LullaMe:n tuudittavan vauvanpatjan suurin etu on se, että se on ratkaisu todelliseen ongelmaan. Jos/kun vauvasi ei nuku, etsit varmasti ratkaisua. Kun tarve on selkeä ja ratkaisu on olemassa ja jo markkinoilla koeteltu, iso osa tyypillisistä startup-sijoittamisen riskeistä on jo poistunut. Tämä yritys vaatii enää riittävästi rahoitusta markkinointiin ja tunnettuuden kasvattamiseen, jotta siitä tulisi alansa johtava yritys.

2) Pitkä kehitystyö

Vaikka tuote näyttää simppeliltä, teknisesti se ei sitä ole. On vaatinut mekaniikka-, tekstiili-, elektroniikka- ja ohjelmistosuunnittelun tiivistä yhteistyötä, että patjasta on saatu yhtä kestävä, turvallinen ja hiljainen kuin se on tänä päivänä. Vauvantuotteissa turvallisuusvaatimukset ovat kovat, mikä hidastaa alalle tulemista.

Vaikka tuotteen ostaisi ja yrittäisi kopioida, esimerkiksi ohjelmistoon koodattuja asioita ei pysty näkemään ja hiljaisen kokoonpanon aikaansaaminenkin vie aikaa. Lisäksi tuotteen globaali patenttisalkku tuo turvaa ja lisäarvoa.

3) Intohimoinen tiimi

Parhaatkin ideat vaativat taakseen tiimin, joka puskee tarvittaessa läpi harmaan kiven. Meidän tiimimme on juuri sellainen. Meillä on henkilökohtainen intohimo ratkaista perheiden unihaasteet sekä tuoda paras mahdollinen tuotto sijoitetulle pääomalle

4) Näyttö kyvystä myydä ja toimittaa tuotteita

Meillä on jo historiaa siitä, että pystymme sekä myymään että toimittamaan hyvälaatuisia tuotteita.

5) Varma kasvu

Tämä ei ole peli- tai mobiiliyhtiö, jonka menestystä tiukasti kilpailluilla markkinoilla tarvitsee arvailla. Meillä on uniikki tuote, jolle on kirjaimellisesti huutava tarve ja käytännössä ei ollenkaan kilpailua. Kun riittävä tietoisuus tuotteesta on kuluttajien mielissa, kauppaa selvästi syntyy.

Kuluttajamarkkinointi on lopulta melko yksinkertaista. Mitä enemmän tavoitettuja ihmisiä, sitä enemmän myyntiä. Meidän tehtävämme täällä LullaMe:lla on miettiä, miten jokaisella sijoitetulla eurolla tavoitetaan mahdollisimman tehokkaasti oikeita ihmisiä.

Tämän yrityksen kasvu on kohtalaisen helposti ennustettavissa. Se on sidottu pitkälti markkinointiin sijoitetun pääoman määrään.

Useaa ohjelmistoihin ja palveluihin tottunutta sijoittajaa saattavat myös hirvittää fyysinen tuote, tuotanto ja näiden vaatimat pääomat. Nämä asiat ovat kuitenkin meillä erittäin hyvin hallussa. Esimerkiksi tuotannon laadun standardointiin ja maksuehtoihin on kiinnitetty jo alusta asti huomiota. Kun kysyntää ja myyntiä on, loput asiat ovat vain tekemistä vaille valmiita.

Lue seuraavaksi

Test how Self-rocking Baby Mattress works

You can try the LullaMe mattress for 30 days and see how it works with your baby.

Learn more
30-day use period of LullaMe Solina - 2 in 1 Automated rocking and airy mattress for cot - LullaMe

Leave a comment:

Can't find LullaMe at your local store?