LullaMe

Älypatja tuudittaa

vauvasi uneen

"LullaMe-patja on mahdollistanut perheellemme ihanan vauva-ajan, josta voimme kaikki nauttia levänneinä. Patja todellakin toimii!"

Piia

KOLMEN LAPSEN ÄITI

Mukava tavata!

LullaMe-vauvanpatja on rakennettu rakkaudesta hyviin yöuniin. Jokainen vauva ja vanhempi ansaitsevat riittävän levon ja siksi olemmekin ylpeitä tuotteestamme, joka tarjoaa juuri sitä – hyviä unia. Voin todeta omasta kokemuksestani sekä asiakkailta saamamme palautteen perusteella, että LullaMe-patja todella auttaa vauvaa nukkumaan paremmin.

Psst… Tarjoamme Vau.fi-sivuston lukijoille ihanan tilaajalahjan. Käyttäessäsi koodia ”VAUKAPALO” patjatilauksen yhteydessä, saat pienokaisellesi ihanan Love to Swaddle UP™ -kapalon.

Hanna Sissala

LULLAME:N PERUSTAJA

KOKEILE PATJAA

"Sain patjasta valtavasti apua vauvan nukuttamiseen ja yöuniin! Mieletön keksintö ja ehdoton unien helpottaja."

Iida

ASIAKASPALAUTE

3 x Tästä syystä patja toimii

LullaMe-patja auttaa todistetusti lasta nukahtamaan itsenäisesti ja nukkumaan paremmin omassa sängyssään. Miten se on mahdollista?

  1. Vauva tottuu liikkeeseen jo kohtuaikana. LullaMe-patjan liike mukailee tätä kohdussa koettua liikettä ja tuo vauvalle tunteen turvallisuudesta.
  2. Liikkeessä rauhoittuminen on ihmisen sisäänrakennettu ominaisuus. Sekä vauvat että aikuiset vaipuvat heijauksessa nopeammin syvään uneen ja unen laatu paranee liikkeessä.
  3. Patjan pehmeä verkkokangas hengittää ja tuntuu pehmeältä. Vauvan on helppo saada hyvä ja kevyt asento LullaMe-patjalla.

 

LUE LISÄÄ PATJAN TOIMINNASTA

Katso!

Syvempää unta

LullaMe-patja tuudittaa vauvaasi lempeällä ylös-alas -liikkeellä. Liike muistuttaa vauvaa kohtuajasta ja tuudituksesta käsivarsillasi. Tuuditus auttaa vauvaa nukahtamaan nopeammin iltaisin ja pidentää päiväunien kestoa. Vauvasi voi jatkaa tuudittavalla patjalla myös vaunuissa tai rintarepussa aloitettuja unia.

TUTUSTU PATJAAN

Mitä vanhemmat sanovat :

"LullaMe voi parantaa merkittävästi iltojen laatua tai jopa elämän ihan kokonaisvaltaisesti, kun kotona on pieni vauva!"

Ania

KAHDEN LAPSEN ÄITI

"Se yksinkertaisesti toimii. Emme tiedä, mitä olisimme tehneet ilman tätä patjaa."

Elena & Aleksi

COSMON VANHEMMAT

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten patjaa käytetään, onko patjasta apua koliikkiin ja miten patja pestään? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastaukset Kysymyksiä ja vastauksia -sivuilta. Jos mieltäsi askarruttaa myös jokin muu kysymys, otathan meihin yhteyttä – autamme mielellämme!

LUE VASTAUKSIA

LullaMe & Vau.fi

Vauvaperheet ansaitsevat kaiken saatavilla olevan avun. Olemme aloittaneet yhteistyön Vau.fi-sivuston kanssa, jotta voisimme yhdessä tarjota vauvaperheille parasta mahdollista tukea koko perheen lepohetkiin.
Käyttäessäsi koodia ”VAUKAPALO” patjatilauksen yhteydessä, saat lahjaksi pienokaisellesi ihanan Love to Swaddle Up™ -kapalon.

TILAA PATJA

Can't find LullaMe at your local store?