LullaMe

LullaMe lahjoittaa lisää unta 100 vauvaperheeseen

LullaMe tuudittava vauvanpatja syntyi helsinkiläisen äidin, Hanna Sissalan omasta tarpeesta. Hänen esikoisellaan oli nukkumishaasteita. Tuntikausien heijausurakan jälkeen Hanna päätti, että vauvan nukuttamiseen täytyi löytyä jokin sellainen keino, että vanhempikin pääsisi lopulta nukkumaan. Hanna kokosi ympärilleen tekstiili-, mekaniikka-, muotoilu-, terveys- ja elektroniikka-alojen ammattilaisia. Vauvat uneen tuudittava patja syntyi.

Vauvan päivän patjalahjoitus auttaa vauvat uneen minuuteissa.

Tuudittava vauvanpatja tarjoaa auttavan käden nukkumishetkiin. Tavoitteena ei ole korvata vanhemman läheisyyttä, vaan antaa heijausapua silloin, kun sille on tarvetta. Kun myös vanhemmat pääsevät välillä unille, perheen vuorovaikutus muuttuu positiivisempaan suuntaan ja vauvakin nauttii arjesta täysillä!

Katso videolta, miten patja toimii:

LullaMe-patja suunniteltu turvalliseksi ja se on CE-merkitty.

Patjan tuudittava liike auttaa erityisesti vastasyntyneitä, 0-6 kk ikäisiä vauvoja nukahtamaan nopeammin. Lähemmäs ensimmäistä ikävuotta kasvaessaan vauvan itsenäiset valmiudet nukahtaa kehittyvät luontaisesti. Tällöin siirtymä liikkumattomaan sänkyyn on sujuvaa.

Vauva voi jatkaa nukkumista LullaMe-patjalla jopa 2-vuotiaaksi - koko sen ajan, jonka pinnasänky on käytössä. Kun vauva ei enää tarvitse tuudittavaa liikettä nukahtaakseen, hyötyy pieni nukkuja silti edelleen patjan hengittävästä rakenteesta, joka pitää makuusijan mukavan viileänä läpi yön.

Ilmoittaudu tuudittavan vauvanpatjan saajaksi

Vauvan päivän, 28.9.2018 tavoitteena on tehdä vauvan hoidosta ilo. Tätä tavoitetta tukeakseen LullaMe haluaa lahjoittaa tuudittavan vauvanpatjan käyttöjakson eli lisää unta sataan suomalaiseen perheeseen.

Lahjoitus kohdennetaan 0-3 kk ikäisille vauvoille tai lasta odottaville perheille, joilla on erityinen syy, miksi he haluaisivat nukutusapua vastasyntyneen ensimmäisille viikoille.

Test drive

Self-Rocking Baby Mattress

You can try the LullaMe mattress for 30 days and see how it works with your baby.

Learn more
30-day trial* LullaMe Solina - 2 in 1 Automated rocking and airy mattress for cot (120*60 cm)

Learn more about baby sleep